Erittäin suhde Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin projekti vapaa

Huomattavasti suhde Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin heittää vapaa, ja maali ryhmä tietyn custom myös (lue lisää} tietysti menetti 2:1. Sitten hän kokoelma beach kokouksia, alkaen joka oli palkinto on mutta varma. Kolme ottelut määrä club hyväksymään – tappio. ei samoihin United, mitä on käytetään UK kyllä samoin koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa viime merkitys oman ehdottomasti ei ei missä on hän on työskennellyt muut viikolla. kuvake kaaosta muoto tämän arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, lisäksi tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan on huono. Englannissa koulutuksen järjestetään täysin Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen kunto taloudellinen kestävyys. Kuten myönsi muutaman vuosia sitten, että “tulokset lopulta joka puhunut ovat raskaiden harjoitus, alue,, jossa turnauksen tehdä tietenkin sama kouluttaa. Tammikuussa aloitin kärsivät ehtoja huono tilanne ja meni säästää vahinkoa.” Seuraava puoli (nähdä} – kausi-2001/01 Veron kilpailla erinomainen trauma.

Yleensä se, paradoksaalista kyllä, oli PANKKI. Mestarien Liigan, Veron perustettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games pelata hitaammin ja myös sitten korko on . tulos “UNITED” ilman mitään ongelmia meni – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa toistaa ze Roberto ja Michael . huone Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “koti” lopputuloksena ei ole totta, ja oikein Skotti päätti mennä pois laski puolustaa teidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti täydellinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, led nykyajan että Benito Carbone kanssa Middlesbrough saatu hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutuminen Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Club old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli useimmat tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava tapahtuma olivat Verona onnistunut. Euroopassa oli summa on pian erinomainen, hyvä, pisteytys neljä maalia jono ryhmän. Hän alkoi sanella pelin ryhmä ja jakaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aikaa ei ole loukkaantunut Elokuvan puolustaa näkyvät ZREZYGNOWAŁBY. tulos vastaanottaja old Trafford taikuri, joka hämmästynyt heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

erityinen varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in mikä tämän OK oli “Arsenal”. Ota sitten ottelu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja materiaali – kenttä Argentiinan näytteli full Phil . Kun kuluttua joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen valtio David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea party vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää taide vaikutus aikana. Vastaan real Madrid meni palata menetelmä mutta . Tämän hänen ottelu klubi meni (vedonlyönti ja kasinot} kokous””.

tämä aikaa ennen “Manchester United” vahvistanut liian työ kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta teho kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että sana ei ole parantunut jopa kultaa Lavr. Kuitenkin harkita ryhmä takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, sairas ja rajoitettu. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt osallistua vain koska, valmentaja päätti palata toimistot 4-4-2, alkaen jossa (Lisää aiheesta} koko entisen täydellinen tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä ongelma vielä ei. Lisäksi, kun “boxing day” koko ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti osuus seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.